Лекції та відео для модераторів
Сортувати за
Тема
Аудиторiя
Вiк
29 червня 2023
Як документальні фільми допомагають людям вирішувати конкретні проблеми? Як стати модератором чи модераторкою кіноклубу?
18 серпня 2021
В Україні кілька десятків безневинно довічно засуджених - це тільки ті, чию невинуватість вдалося довести правозахисникам. Є ті, ким міліція й суд «закрили» нерозкриті злочини, є ті, кого замовили конкуренти, є жертви судових помилок.
18 січня 2021
Щороку команда Мережі DOCU/CLUB отримує близько 100 заявок від учителів та викладачів, бібліотекарів та менеджерів культурних організацій, громадських активістів та правозахисників, які хочуть відкрити власний кіноклуб медіапросвіти з прав людини. Тож, ми розробили онлайн-курс для тих, хто тільки готується відкрити кіноклуб або щойно його зареєстрував.
14 січня 2021
Людська гідність є конституційною цінністю, яка наповнює сенсом людське буття, є фундаментом та мірилом для усіх інших конституційних прав.
2 листопада 2020
Фандрейзинг – це перш за все розв'язання актуальних проблем, а не випрошування грошей.
13 червня 2017

Марек Новіцький, в свій час Голова правління Гельсінкського Фонду з прав людини, один з найвідоміших правозахисників та викладачів прав людини світу.

31 липня 2015

Відеозапис презентації всеукраїнської кампанії «Дискримінація обмежує. Протидій!» у рамках правозахисної програми ХІІ Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. 

31 липня 2015

Відеозапис презентації другої частини книги про стратегічні судові справи, які змінюють Україну у рамках правозахисної програми ХІІ Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. 

30 квітня 2015

Ольга Скрипник, керівник ГО"Центр громадянської освіти "Альменда".

17 листопада 2014

Станіслав Топольницький, керівник сектору "Громадянське суспільство та права людини" Представництва Європейскої Комісії в Україні

17 листопада 2014

Володимир Яворський, міжнародний експерт з прав людини, член правління Української Гельсінської Спілки з прав людини.

Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки