DOCU/CLUB: змінюємо Україну сьогодні

До 10-річчя кіноклубів Docudays UA команда Мережі DOCU/CLUB підготувала збірник історій про роботу модераторів/-ок та вплив кіноклубів на життя у громадах. 

У збірник увійшли статті про кіноклуби, що були опубліковані у медіа упродовж 2022-2024 років. Вони об’єднані у три тематичні розділи: читачі й читачки познайомляться з історіями просвітницької діяльності модераторів/-ок, дізнаються про результати адвокаційних кампаній кіноклубів, оцінять масштаби впливу кіноклубів завдяки інтерв’ю учасників/-ць команди Мережі. 

Друкований варіант збірника надійде у бібліотеки в тих громадах, де працюють кіноклуби Docudays UA. Також ми сподіваємося, що історії успіху і впливу наших модераторів/-ок надихатимуть активних людей у громадах відкривати кіноклуби та займатися правопросвітою. 

Щоб побачити електронну  версію збірника натисныть ТУТ. Читайте, надихайтеся і поширюйте.

Команда Мережі DOCU/CLUB дякує модератор(к)ам за небайдужість і результативну роботу. Щиро пишаємося нашою співпрацею та результатами роботи кіноклубів. Готуємо до публікації нові натхненні історії.


Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки