З новим роком та святами!
Дорогі друзі! Вітаємо вас з прийдешніми святами. Дякуємо вам за те, що були поруч, за те, що разом ми творили так багато хороших подій та корисних справ у Мережі DOCU/CLUB
22 грудня 2023

Дякуємо за те, що ви продовжуєте дивитися і показувати документальне кіно.


Разом ми формуємо покоління з критичним мисленням — покоління свідомих, дієвих, найкращих. Це нелегка справа, особливо в умовах, коли в світі так багато порушень прав людини. Але вона мотивує не опускати руки й продовжувати боротьбу. Бо що може бути кращим, ніж відчуття, що ти причетний чи причетна до змін на краще в твоїй країні, а подекуди й за її межами. 


Сподіваємося, ви відчуваєте наші віртуальні, але дуже теплі обійми, і пам’ятаєте, що завжди можете розраховувати на наше дружнє плече. Разом ми зможемо втілити найсміливіші плани та мрії.


Ми бажаємо вам і нам у прийдешньому році так само бути сильними і знати, що ми попри все виборемо свою перемогу, будемо продовжувати дивитися талановите документальне кіно з усього світу та обов’язково будемо щасливими у вільній Україні!


З теплом, Команда Мережі DOCU/CLUB. Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки