Визначаємо кращі кіноклуби Docudays UA 2021
Ми оголошуємо конкурс на кращі кіноклуби Docudays UA 2021 року та вже розпочали аналіз їхньої діяльності! Уперше до цієї важливої місії долучаються наші досвідчені модератори й модераторки.
1 лютого 2022

Департамент з розвитку мереж Docudays UA оголошує проведення Конкурсу серед постійних кіноклубів медіапросвіти з прав людини Docudays UA. Основна мета – оцінити діяльність модераторів/-ок Мережі DOCU/CLUB за кількома напрямками та визначити кращих серед них. Це допоможе команді відзначити їхні успіхи в попередньому році, щоб підтримувати поширення кращих практик усередині спільноти Мережі. 

 

Уперше до команди журі приєдналися досвідчені модератори Мережі DOCU/CLUB: Наталя Жебрик, Христина Гаталяк, Ліна Бабич, Наталя Кожем'яка, Олена Глазкова, Олег Охредько та Юрій Чумак. 

 

Усі вони цього року брали активну участь у розвитку Мережі – проводили майстерні, надавали експертну підтримку, стали менторами наших двох навчальних програм. 

 

Кращі кіноклуби будуть визначені у чотирьох номінаціях: 

  • кіноклуби при навчальних закладах (школах, коледжах, ВНЗ тощо); 

  • кіноклуби при правозахисних організаціях (громадських організаціях, благодійних фондах, центрах первинної правової допомоги та ін.); 

  • кіноклуби при культурно-просвітницьких організаціях (бібліотеках, хабах, арт-галереях тощо); 

  • кіноклуби при закладах ДПтСУ, що працюють із персоналом та особами, які тимчасово в них перебувають.

 

У межах Конкурсу оцінюється робота кіноклубів за період із 1 січня по 31 грудня 2021 року. Більше про умови та інші деталі конкурсу читайте у Регламенті

 

Традиційно результати конкурсу оголосимо на VІІ Всеукраїнській конференції «Документальне кіно як інструмент медіапросвіти з прав людини», під час 19 Docudays UA.

 

Модератор(к)и-переможці отримають подарунки, що допоможуть їм організовувати нові правопросвітні події на якісно новому рівні.

 

Конкурс проводиться в межах реалізації проєкту «Мережа DOCU/CLUB — за реформи!», що фінансується Європейським Союзом та Національним фондом на підтримку демократії. 


Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки