Річний звіт діяльності ГО «Докудейз» 2021
Покази, дискусії, обговорення, виставки, лекції, воркшопи, пресконференції, зустрічі — таким було DOCU/ЖИТТЯ у 2021!
17 червня 2022

Минулий рік для нас видався дуже насиченим та різноманітним, попри постійні зміни планів через виклики COVID-19. Зараз вже здається, що це було в минулому житті. Ми впевнені — попереду мир та ще більше грандіозних планів та подій! Пропонуємо озирнутися й пригадати, як ми разом прожили 2021-й. 


У 2021 році ГО «Докудейз» продовжувала посилювати свою роль у побудові громадянського суспільства, підвищенні рівня громадської активності в Україні, захисті прав людини та формуванні поваги до людської гідності як найвищої цінності. Завдяки нашим унікальним інструментам: документальному кіно про права людини й правозахисним, культурним та міждисциплінарним заходам — більше ніж 500 000 українців/-ок долучилися до наших проєктів. 


Виклики COVID-19 не стали на заваді DOCU/CLUB, і ми продовжували організовувати покази фільмів та дискусії в комбінованих форматах. Кількість кіноклубів виросла з 351 до 425, тож надалі тримаємо першість як найбільша мережа кіноклубів медіапросвіти в Україні. Завдяки спільним зусиллям модераторів/-ок та партнерів/-ок Мережі DOCU/CLUB, упродовж 2021 року ми провели 2 734 інформаційно-просвітницькі заходи.


Команда DOCU/CLUB впровадила 50 громадських адвокаційних ініціатив на підтримку 5 реформ в Україні, провела 14  просвітницьких заходів у партнерстві з FREE ZONE, а також  7 подій на підтримку ініціативи «Щедрий вівторок». Для розбудови регіональних мереж, восени організували семиденний DOCU/ТАБІР, а також провели IV Всеукраїнську онлайн-конференцію «Документальне кіно як інструмент медіапросвіти з прав людини» для 122 модераторів/-ок

 


Річний звіт діяльності ГО «Докудейз» 2021 тут.
Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки