Новина, якою хочеться ділитися з усією країною: ми шукаємо нових модераторів кіноклубів!
Команда Мережі DOCU/CLUB шукає людей, готових прокладати зв’язки між документальним кінематографом та глядацькою аудиторією.
14 жовтня 2022

Ми шукаємо тих, які хочуть відкривати світ документального кіно іншим людям. Маленькі й великі міста, села і селища міського типу, столиця чи прикордоння України - ми усі маємо спільні виклики, схожі проблеми і подібні потреби. Ми різні, але однаково прагнемо перемоги і миру, хочемо відбудувати країну і мріємо про справедливість і верховенство права.

 

Мережа DOCU/CLUB пропонує вам не просто мріяти, а й діяти. Ми відкриваємо по всій Україні нові кіноклуби, які збирають активних людей. Кожен із наших кіноклубів - це не просто місце, де дивляться кіно. Це справжній клуб, що об’єднує людей різного віку, фаху, досвіду, але з найголовнішою спільною рисою - небайдужістю.

 

Учасники наших клубів дискутують, обговорюють гострі проблеми і часто об’єднуються, щоб змінювати життя на краще у своїх рідних громадах. І це той вплив, яким ми особливо пишаємося. Цей вплив багато в чому стає можливим саме завдяки роботі наших модераторів. Ми хочемо, щоб таких активних і небайдужих людей ставало все більше.

 

Якщо ви відчуваєте у собі силу і бажання приєднатися до команди модераторів Мережі DOCU/CLUB, заповніть заявку на сайті.

 

Що відбуватиметься далі? Далі, звісно, буде навчання. Ми забезпечуємо модераторів дієвими інструментами та методиками роботи. Адже для багатьох глядачів перше близьке знайомство із документальним кіно відбувається саме у наших кіноклубах. Ми будемо разом вивчати особливу мову документального кіно, обговорювати проблеми, які воно піднімає, і думати, що робити з подібними проблемами в нашому житті. Це цілий новий світ - і саме модератори допомагають глядачам у нього потрапити.

 

Приєднуйтесь до дружнього кола Мережі DOCU/CLUB. Допомогу і підтримку на всіх етапах гарантуємо. З дивовижними історіями кіноклубів, які вже працюють, можете познайомитися на нашій сторінці у фейсбуці.

Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки