Docudays UA: Українських в'язнів навчатимуть прав людини у кіноклубах

Відбулося підписання Меморандуму про взаєморозуміння між ДПтС України та фестивалем Docudays UA.  

12 серпня 2014

Як ми вже повідомляли, у найближчі 2 роки в Україні почнуть працювати 75 постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA – у школах, вищих навчальних закладах (зокрема, для майбутніх працівників пенітенціарної системи), у виправних колоніях, бібліотеках та громадських організаціях.

 

7 липня в рамках реалізації проекту «Кампанія за права людини в Україні з використанням інструментів Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA відбулося підписання Меморандуму про взаєморозуміння між ДПтС України та фестивалем Docudays UA.  

 

 

Створення постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA, колекцій фільмів і методичних рекомендацій до них підтримують Європейський Союз, Посольство Королівства Нідерланди та Фонд НЕД.

 

Докладніше про проект: www.docudays.org.ua/press/release/

 

fakty.ictv.ua

Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки