Освіта з прав людини в навчальних закладах ДПтСУ за допомогою інструментів фестивалю Docudays UA

Щоб поділитися досвідом і разом акумулювати ідеї для розвитку проекту DOCU/КЛУБ ми зібрали модераторів кіноклубів Docudays UA на конференції «Документальні фільми як інструмент медіапросвіти з прав людини», яка пройшла 28-29 березня 2016 року в рамках XIII Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.
У програмі конференції першого дня відбулися виступи координаторів проекту за напрямками та представників кіноклубів з різних регіонів України, в тому числі зі Сходу та Криму, які поділилися досвідом своєї роботи, озвучили проблеми та досягнення проекту. 

На пленарному засіданні конференції Олег Дука розказав про освіту з прав людини в навчальних закладах Державної пенітенціарної служби України за допомогою інструментів фестивалю Docudays UA.

Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки