Можливості для дітей і молоді.
DOCU/тиждень у школах добіг кінця, але варто не упускати й інші можливості: творчі, фандрейзингові та навчальні.
9 листопада 2019

Відкрита лекція-зустріч "Як молодь може впливати на геополітику"


13 листопада львівське студенство запрошують на зустріч "молодь для молоді" в межах навчального модуля магістерської програми з управління неприбутковими організаціями Інститут лідерства та управління УКУ. Досвідом поділиться молодіжний делегат України в ООН, студент І курсу магістерської програми з управління неприбутковими організаціями. Під час зустрічі буде можливість дізнатися як стати молодіжним делегатом України в ООН; інсайдерський погляд на ООН; отримати поради щодо підготовки виступу на Генеральній асамблеї ООН; а також про молодіжну дипломатію як особливий тип вечірок; Будь ласка реєструйтеся за цим посиланням.

 

Соціальне підприємництво для шкіл

 

Україно-німецька програма розшукує по 5 шкіл з Донецької, Луганської та Львівської областей (усього 15), які хочуть організувати дводенні тренінги для старшокласників/-ць. (9-11 клас) Під час навчання у дітей буде можливість дізнатися від соціальних підприємців/-ниць як знайти ідею для першого бізнесу ще у школі. Заявки приймаються від представників/-ниць адміністрації шкіл або вчителів/-ьок. Детальні умови участі за цим лінком. Дедлайн подання заявки — 6 грудня, заповнити анкету можна тут

Конкурс зі стипендією для студент(ок)ів коледжів, технікумів та ПТУ 

 

Проект “Scholarship в Україні” пропонує фінансову підтримку на навчання та розвиток для ініціативного та творчого студентства коледжів, технікумів та ПТУ України. Для цього необхідно написати унікальну аналітичну статтю (обсягом 1000-3000 слів, українською або російською мовою) на тему: «Залучення молоді до робочих спеціальностей як тренд на українському ринку праці. Яких заходів слід вжити?» та надіслати її на поштову скриньку [email protected]. Переможці/-ниці отримають гран у розмірі 10 000 гривень та цінні призи. Уся детальна інформація щодо проведення конкурсу та форма для подання заявки тут. Устигніть до 30 листопада.

 

Чільне фото – Дар'я Погосій, DOC/САДОК-2019

Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки