Щедрий вівторок та конкурс від Мережі DOCU/CLUB та Zagoriy Foundation

З 22-го по 28-ме листопада ми спільно з Zagoriy Foundation показуємо документальні фільми та говоримо про благодійність. А ще даруємо подарунки за ваші добрі справи.

17 листопада 2021

Кожен останній вівторок листопада особливий… бо щедрий.

 

Якщо після цих слів вам на думку спала ідея зазирнути в календар, хочемо відразу роз'яснити, що народні прикмети тут ні до чого.

 

Справа в іншому.У 2012 році декілька громадських організацій США започаткували у цей день наймасштабнішу благодійну акцію GivingTuesday («Щедрий вівторок»). Тоді вони, напевно, ще й уявити не могли її масштабів у найближчому майбутньому. Адже за 9 років вона охопила 154 країни світу. Серед яких і Україна.

 

«Щедрий вівторок» (у цьому році це 30 листопада) – «офіційний» день для добрих справ – коли про благодійність не просто варто, а треба розповідати. А тому ми хочемо з вами про це поговорити. Щиро і публічно. Щоб залучити якнайбільше людей у нашій країні до творення добрих справ.

 

Слідкуйте за нашими подіями на фейсбуці. І до 28-го листопада діліться своїми історіями добрих справ – як допомагали ви або як допомогли вам. Обов’язково тегайте сторінки Мережі DOCU/CLUB та Zagoriy Foundation. 30-го листопада автори/-ки кращих історій отримають брендовані подарунки від команд-організаторів.

 

Давайте разом робити цей світ кращим.

 

Проєкт «Мережа DOCU/CLUB — за реформи!» фінансується Європейським Союзом та Національним фондом на підтримку демократії.

Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки