Оголошуємо набір учасників на програму «DOCU ДІЄ 3.0»
Мережа DOCU/CLUB оголошує набір на навчання у менторській програмі для модераторів. Програма «DOCU ДІЄ 3.0» стартує вже у листопаді 2023 року.
19 жовтня 2023

На модераторів/-ок, які зголосяться до участі у програмі, чекає 4-місячне навчання і супровід менторів/-ок Мережі. Це унікальна можливість отримати цінний досвід та практичні рекомендації, напрацьовані ментор(к)ами програми за роки роботи у кіноклубах. Це нагода отримати знання та здобути практичні навички, які необхідні для успішної роботи кіноклубу.


До участі у «DOCU ДІЄ 3.0» запрошуємо тих модераторів, які раніше не навчалися у менторських програмах. 


Що ми пропонуємо учасникам програми «DOCU  ДІЄ 3.0»:


  • Регулярні зустрічі з ментор(к)ами.

  • Навчальну програму, що поєднує теоретичні та практичні заняття.

  • Менторську підтримку і супровід упродовж перших 4-х місяців роботи кіноклубу.

  • 3-денне навчання з основ адвокації.


Тим модератор(к)ам, які захочуть після завершення навчання поєднати проведення показів та обговорень з адвокаційною діяльністю, ми допоможемо визначити нагальні проблеми у житті своєї громади і разом з ментор(к)ами розробити детальний план проведення адвокаційної кампанії.


Ми також надамо модератор(к)ам, які проводитимуть адвокаційні кампанії, документальні фільми, тематично співзвучні з проблемами їхніх адвокаційних кампаній, та навчальні матеріали. Вони отримають інформаційно-консультаційний, методичний супровід, експертне консультування та фінансову підтримку на всіх етапах реалізації проєктів.


Терміни програми «DOCU  ДІЄ 3.0»:


Навчальні менторські сесії проводитимуться  орієнтовно з 1 листопада 2023 року по 28 лютого 2024 року.

Навчальний семінар з адвокаційної діяльності - орієнтовно на початку березня 2024 року.

Реалізація адвокаційних проєктів -  орієнтовно з середини березня по вересень 2024 року.


Навчання у програмі безкоштовне.

Зареєструватися на навчання у «DOCU ДІЄ 3.0» ви можете за посиланням: https://bit.ly/3QgpjhN


Заявки на участь у програмі приймаємо до 29 жовтня 2023 року (до 18 год).

Кількість місць обмежена.

Розвиток Мережі DOCU/CLUB фінансується Посольством Швеції в Україні, Національним фондом на підтримку демократії (NED) та Fondation de France.


Думки, висновки чи рекомендації належать авторам/авторкам та упорядникам/упорядницям цієї публікації і не обов’язково відображають погляди урядів чи благодійних організацій цих країн. Відповідальність за вміст публікації несуть виключно автори/авторки та упорядники/упорядниці.


Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки