Ми починаємо 2021 рік з чудових новин!

Презентуємо відео про Мережу DOCU/CLUB!

13 січня 2021

Ми працюємо з 2014 року: за цей час покази документального кіно та його обговорення змінили ставлення громади до подій навколо, а в деяких містах та селах стали рушійною силою змін.

 

Мережа — це 334 кіноклуби (на кінець 2020 року). Модератори кіноклубів працюють у школах, університетах, бібліотеках, громадських організаціях, центрах безоплатної правової допомоги, виправних колоніях, культурних інституціях, молодіжних центрах.

 

Сьогодні медіатека Мережі DOCU/CLUB налічує 112 фільмів, серед яких номінанти кінопремії «Оскар», призери кінофестивалю «Санденс» та інших знакових фестивалів.

 

Усі фільми мають експертні методичні рекомендації для проведення дискусій. Щороку модератори проводять понад 2 000 безкоштовних правопросвітніх подій.

 

Але найголовніше — не цифри, а люди, які змінюються, коли дивляться та обговорюють документальне кіно. Неможливо розповісти про кожного в короткому відео. Але можна побачити деяких наших глядачів та модераторів і зануритися в атмосферу нашої спільноти.

 

Мережа DOCU/CLUB — це кіно, що змінює. Приєднуйтесь до спільноти!

 

 

Проєкт «Мережа DOCU/CLUB — за реформи!» фінансується Європейським Союзом та Національним фондом на підтримку демократії.

Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки