Навчання влітку. Подорожі та інтенсиви.

Літо пора не тільки відпочинку, але й активних і різноманітних форм навчання. Дізнайтеся, які можливості воно пропонує!

3 червня 2019

 

Літня школа молодих журналістів

 

Усього за десять днів молоді пропонують отримати максимум знань у журналістиці. Школи пройдуть в чотирьох містах України: у Запоріжжі, Полтаві, Сумах і Чернівцях. Навчання ініційоване німецькою громадською організацією Interlink Academy за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини. Устигніть потрапити на освітню програму, заповнивши онлайн-анкету до 7 червня.

 

 

Літній табір-експедиція

 

До 10 червня чекають заявки для захопливої мандрівки місцями української історії. Тижнева експедиція українськими етнічними землями на території сучасної Польщі. Зануритися у історію та культуру Лемківщини, Бойківщини та Надсяння можна буде у серпні. Окрім навчальної частини на учасниць і учасників чекають теплі вечори з новими друзями при ватрі. Фінальний відбір – за співбесідою з організатор(к)ами. Більше деталей і заявка на участь за посиланням.  

 

 

Освітня програма управління громадськими проектами “Давай Зміни!”

 

До участі запрошується молодь (18-34 роки) з малих міст та селищ Центральної України. Проект має на меті підготувати менеджерок і менеджерів громадських ініціатив для реалізації змін у своїх громадах. У межах знайомства зі змінотворцями учасники та учасниці програми відвідають різноманітні куточки України та отримають можливість побувати в Берліні. Заповнюйте анкету для участі тут.

 

 

Літня школа «Як міста (не)пам’ятають»

 

Лекції та семінарів-тренінгів проводитимуть українські експерт(к)и у сфері меморіальних студій та публічної історії. Також у межах навчання заплановані екскурсії об’єктами історико-культурної спадщини, музейними установами та меморіальними комплексами. Школа  розрахована на студент(ок)ів університетів, аспірантів, молодих науковців (до 35 років), вчителів історії та інших соціально-гуманітарних дисциплін, працівниць музеїв і архівів, представниць ЗМІ, органів влади та громадських активісток. Кінцевий термін подачі заявок – 20 липня. Податися на участь можна тут.

 

Чільне фото – Семінар-тренінг для модераторів кіноклубів Docudays UA «Кіноклуб Docudays UA як інструмент просвіти з прав людини», фотографка Наталка Дяченко.

 

 

Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки