ЗУСТРІЧАЙТЕ ПЕРЕМОЖНИЦЬ КОНКУРСУ НА КРАЩИЙ ІМПАКТ-КЛУБ

У липні ми оголосили Конкурс на кращий імпакт-клуб серед DOCU/CLUBів. До участі запрошувалися всі майданчики Мережі, які розпочали роботу не менш, як рік тому.

14 вересня 2020

Конкурс став чудовою нагодою для керівників та модераторів кіноклубів поділитися історіями змін, поширити кращі практики та активізувати процес обміну досвідом.    

 

Конкурсна комісія з представників Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA та експертів з прав людини впродовж майже 2 місяців детально вивчала історії успіху учасників.

 

Проаналізувала та оцінила вплив імпакт-діяльності окремих кіноклубів Docudays UA на підвищення рівня обізнаності аудиторії щодо стану прав людини в Україні. Звертали увагу на участь кіноклубів у адвокаційних кампаніях, просуванні та підтримці демократичних реформ.

 

Серед 12 фіналістів планували визначити чотирьох переможців, але імпакт- діяльність кіноклубів виявилась настільки потужною, що конкурсна  комісія наполягла, аби нагороду отримали не чотири, а шість кіноклубів.

 

Тож зустрічайте шістьох переможниць:

 

 у номінації Кіноклуби при навчальних закладахСвітлана Арабаджи , кіноклуб Docudays UA при Студентському науковому історико-археологічному товаристві Маріупольського державного університету, м. Маріуполь

 

у номінації Кіноклуби при культурно-просвітницьких організаціяхЗоя Філіпенко, Кіноклуб Docudays UA при Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці "Право в об'єктиві", м. Хмельницький

 

у номінації Кіноклуби при правозахисних організаціях маємо двох переможниць:

- Ніна Хома, Кіноклуб при Громадській організації "Патронус", м. Львів;

- Ілона Коротіцина, Кіноклуб Docudays UA при Благодійній організації "Фонд милосердя та здоров'я", м. Херсон

 

 

у номінації Кіноклуби при закладах ДПтСУ:


– Олена Удовицька, кіноклуб Docudays UA  при державній установі "Кременчуцька виховна колонія", м. Кременчуг;

Антоніна Стефанюк, кіноклуб Docudays UA при Мелітопольській установі виконання покарань №144, м. Мелітополь.

 

Нагадуємо, що переможниці конкурсу отримають сертифікати номіналом 5000 грн на придбання обладнання, необхідного для роботи кіноклубів. Ті кіноклуби-фіналісти, які не перемогли, отримають сертифікати номіналом 1000 грн, теж на придбання обладнання. 

Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки