Грантова програма та допомога експерт(ок)ів
Подавайте підготовлені заявки на Програму транскордонного співробітництва разом з командою Docudays UA!
31 жовтня 2019

Програма транскордонного співробітництва (ТКС) охоплює три країни: Польщу, Білорусь та Україну протягом 15 років фінансує некомерційні  проєкти, підтримуючи процеси розвитку на прикордонній території. 


Третій конкурс пропозицій для мікропроєктів, що мають невеликий бюджет, відкривається з 15 листопада 2019 року і триватиме до 15 січня 2020 року. Фінансова підтримка пропонується неінвестиційним діям, що сприяють транскордонному співробітництву, зокрема, подіям у сфері культури, мистецтва, спорту, освіти, просування історії та природної спадщини.


Тематичні цілі програми: промоція місцевої культури та охорона історичної спадщини, покращення доступності регіонів; розвиток надійного та стійкого до кліматичних впливів транспорту, а також комунікаційних мереж і систем; спільні виклики у сфері безпеки; покращення управління кордонами та охорона кордонів; управління безпекою, мобільністю та міграцією. Детальніше ознайомитися можна тут.


Перелік територій, які охоплює програма, можна знайти за цим посиланням.


Не забувайте ознайомитися з критеріями та індикаторами програми, за якими будуть оцінюватися заявки у відповідному розділі.

 

Перед тим, як надсилати заявку на фінансування, модератор(к)и та керівники/-ці кіноклубів мають унікальну нагоду отримати консультаційну підтримку від фандрейзерки Docudays UA, Юлії Карташової. Чекаємо ваших пропозицій за цим імейлом: [email protected]. У темі листа має бути "Програма транскордонного співробітництва", а в підписі обов`язково назва вашого кіноклубу та контактні дані.

 

Чільне фото - Володимир Шуваєв, воркшоп GDSF під час Docudays UA-2019.

Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки