Docudays UA запрошує на круглий стіл

14 грудня Docudays UA запрошує на круглий стіл «Співпраця органів влади, місцевого самоврядування та громад для захисту прав людини та підтримки реформ. Міжгалузеві та кроссекторальні рішення»

10 грудня 2020

Департамент з розвитку мереж Docudays UA громадської організації «Докудейз» проводить круглий стіл «Співпраця органів влади, місцевого самоврядування та громад для захисту прав людини та підтримки реформ. Міжгалузеві та кроссекторальні рішення». Круглий стіл відбудеться 14 грудня о 15:00 онлайн на платформі Zoom — доступ за посиланням. Акредитація ЗМІ — за посиланням.


«Проєкт «МЕРЕЖА DOCU/CLUB — ЗА РЕФОРМИ!» має на меті сприяти місцевому розвитку та демократичним реформам у сфері прав людини в Україні за допомогою інноваційних міжгалузевих культурно-просвітницьких заходів через розбудову потенціалу й посилення співпраці об’єднаних територіальних громад, місцевих органів влади, представників громадянського суспільства, представників держави», — зазначила виконавча директорка ГО «Докудейз» Світлана Смаль.

 

Учасники та учасниці круглого столу розкажуть про практичні інструменти захисту прав людини, просвітницькі та адвокаційні кампанії, про результати та плани співпраці. Також вони обговорюватимуть посилення активної місцевої участі як можливість для будь-якої людини, організації та громади втілювати зміни в контексті демократичних реформ. Увагу звернуть і на інноваційні міжгалузеві культурно-просвітницькі заходи, як-от кінопокази та обговорення документального кіно. 

Спікер(к)и заходу:

  • Алла Тютюнник — директорка Департаменту з розвитку мереж Docudays UA, керівниця проєкту «Мережа DOCU/CLUB — за реформи!»;
  • Олександр Солонтай — експерт Інституту Політичної Освіти;
  • Оксана Савицька — представниця Міністерства освіти і науки України;
  • Сергій Ющишин – заступник директора Координаційного центру з надання правової допомоги;
  • Ігор Андрушко — заступник директора державної установи «Центр пробації»;
  • Іван Фурсенко — перший заступник керівника Виконавчої дирекції Всеукраїнської асоціації громад;
  • Євген Бондаренко —  в. о. директора державної установи «Всеукраїнський молодіжний центр»;
  • Олена Шульга — керівниця Мережі DOCU/CLUB;
  • Олена Удовицька – модераторка кіноклубу при Кременчуцькій виховній колонії;
  • Христина Гаталяк — модераторка кіноклубу при Другому львіському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги;
  • Оксана Гіль – модераторка кіноклубу в Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №28;

Проєкт «Мережа DOCU/CLUB — за реформи!» фінансується Європейським Союзом та Національним фондом на підтримку демократії. 

Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки