Анкетування аудиторії DOCU/КЛУБів

Мережа DOCU/клубів існує вже більше п`яти років, щорік кінопокази відвідують тисячі глядачів/-ок. Завдяки Мережі DOCU/клубів, як у мільйонних мегаполісах, так і у невеликих містечках і селищах дізнаються про права людини та дивляться документальне кіно з колекції Docudays UA. Протягом всього року DOCU/клуби працюють у школах, університетах, бібліотеках, молодіжних недержавних організаціях, арт-просторах, галереях, євроклубах, правозахисних і громадських організаціях, центрах пробації, виправних колоніях та освітніх установах пенітенціарної системи. 

23 грудня 2019

Рік добігає кінця, тож час підбити підсумки та зрозуміти, що нам вдалося. Протягом року, наші глядач(к)и переглянули понад 60 стрічок усіх п`яти колекцій, а під час дискусій звернули увагу на важливість людської гідності, демократії, недискримінації та рівності. Обговорили різні аспекти з прав людини, гендерної рівності, а також толерантного ставлення.  

 

Для того, аби зрозуміти, як саме кінопокази та дискусії вплинули на аудиторію DOCU/КЛУБів, команда Мережі спільно з правозахисним департаментом Docudays UA розробила стисле анкетування для глядачів і глядачок кінопоказів, організованих DOCU/КЛУБами.  Анкети будуть сегментовані для двох аудиторій, дитячої та дорослої, а також для зручності міститимуть варіанти відповідей. Опитувальник буде надіслано внутрішньою розсилкою кожному модератору та модераторці особисто на поштову скриньку із посиланням на онлайн-анкету у вигляді гугл-форми. Відповіді глядачок і глядачів допоможуть усім, хто задіяний в організації роботи DOCU/КЛУБів удосконалити методику та інструменти Мережі.

 

Кіноклуби Docudays UA створюються для правопросвіти та популяризації документального кіно. За допомогою фільмів та освітніх методологій ми активізуємо діалог про права людини в українському суспільстві та формуємо розуміння людської гідності як найвищої цінності. Усі покази в кіноклубах є винятково некомерційними, а також обов’язково повинні супроводжуватися освітніми та правопросвітницькими заходами: дискусіями, зустрічами з автор(к)ами та геро(їн)ями фільмів, експерт(к)ами та правозахисниками/-цями. 

 

Чільне фото Роман Шаламов; опитування аудиторії під час Docudays UA-2019.

Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки