Актуальні можливості зими
Нарешті, всі зимові свята добігли кінця й робочі процеси нарощують темпи. До вашої уваги добірка ґрантів, навчальних програм і курсів, які допоможуть розвивати себе та свою справу. Найближчий реченець – для програми молодіжного обміну в Іспанії, а також школа тренерів і теренерок для роботи зі складною аудиторією.
17 січня 2020

 

Для активного юнацтва із цікавістю до соціального бізнесу є можливість взяти участь в березні в молодіжному обміні в Іспанії. У межах програми можна буде дізнатися більше про напрямок, зрозуміти як заснувати власну справу, та звісно обмінятися ідеями з однодум(ни)цями  з Іспанії, Польщі, Греції та Грузії. Очікуваний вік аплікатнів/-ок 17-25 років. Серед вимог: гарна англійська, українське громадянство та готовність організаційний внесок 50 євро. Форму необхідно заповнити до 22 січня за цим посиланням. 

 

До 25 січня триває набір на курс «Школа тренерів та тренерок» для активістів/-ок з об’єднаних територіальних громад. Програма розрахована на початківців та обіцяє навчити проводити тренінги для дорослої аудиторії із використанням інтерактивних методів, графічної фасилітації та методики роботи із різними типами аудиторії. Передбачені три тренінгові модулі в лютому, березні та квітні, що відбудуться в Києві. До участі запрошуються представники та представниці громадських організацій  об’єднаних територіальних громад – партнерів програми DOBRE з Івано-Франківської, Тернопільської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Харківської, Миколаївської та Херсонської областей. Анкету можна заповнити тут. Більше необхідних деталей за посиланням.

 

Для сфери культури програма Creative Europe оголошує конкурс «Поєднання культури та аудіовізуального контенту через цифрові технології». Ґрант розраховано на проєкти, що пропонують нові форми співпраці на перетині різних секторів культурних та креативних індустрій, включаючи аудіовізуальний, а також таких, що використовують новітні технології, в т.ч. віртуальну реальність (VR); А також тим, що сприяють розвитку інноваційних міжгалузевих підходів та інструментів для полегшення доступу, розподілу, просування та/або монетизації культури та креативності, включаючи культурну спадщину. Реченець для аплікації – 14 травня 2020 року. Решта інформації про конкурс за цим лінком.

 

Проект «Жінки України: залучені, спроможні, незламні» має на меті просування ґендерної рівності в Україні та підтримку організацій, що працюють у сфері прав жінок. Фінансування пропонується тим, хто представляє інтереси або надає послуги найбільш вразливим та маргіналізованим дівчатам та жінкам, таким як внутрішньо переміщені дівчата і жінки та інші категорії дівчат і жінок, яких торкнулась проблема конфлікту на сході України (учасниці бойових дій та ветеранки, вдови та матері загиблих воїнів); жінки ЛБТІК; жінки з інвалідністю; жінки, які живуть з ВІЛ; ромcькі жінки; сільські жінки та дівчата. Податися на щорічний конкурс можна за цим посиланням, з початку 2020 року та до 15 серпня. Організації, що перемогли оголошуватимуться щоквартально.

 

Чільне фото – Микита Юрєнєв, «GSDF Check In» на Docudays UA-2019.

 

Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки