Актуальні можливості серпня
Добірка пропонує гранти для культурних проектів та ініціатив, що сприяють згуртованості громади. Декілька спеціальних навчальних програм для молоді, а також Школа прав людини для тих, хто працює в політичній сфері. Перший дедлайн  – уже за тиждень.
15 серпня 2019

У вересні розпочне свою діяльність Міжнародна школа прав людини, розрахована на політичних активістів/-ок; представників/-иць політичних партій України, народних депутатів/-ок; депутатів/-ок місцевих рад; учасників/-ць молодіжних організацій політичних партій. Програма безкоштовна, заповнити анкету необхідно до 27 серпня. Організатори школи: ZMINA. Центр прав людини в партнерстві з Українською Гельсінською спілкою з прав людини (УГСПЛ) та Освітнім домом прав людини в Чернігові / Human Rights House in Chernihiv.

 

Meet and Code пропонують фінансову підтримку для подій, що популяризують новітні технології та програмування у своїй громаді серед дитячої аудиторії та молоді. Подати заявку може будь-яка неурядова й неприбуткова організація України. Дедлайн – 8 вересня.

 

Нова програма «Democracy Defenders in UA» від Молодіжної організації «СТАН» покликана допомогти  локальним ініціативам, що працюють з молоддю посилити роль нового покоління в прийнятті рішень. Долучитися можуть представниці/-ки молодіжних центрів, громадських організацій та ініціатив. Досвідчені тренер(к)и вчитимуть впливати на прийняття політичних та громадських рішень.

 

Організаціям громадянського суспільства пропонують малі гранти на реалізацію ініціатив, що сприяють згуртованості громади на місцевому рівні.Організатор «International Alert» прагне подолати наслідки тривалого конфлікту, що призвели до напруженості у відносинах між різними групами. Кінцевий термін подання заявок  – 10 вересня.

 

Грант від Міжнародного фонду «Відродження» для культурних ініціатив, що отримують підтримку суспільства та акумулюють первинні кошти за допомогою краудфандинга. Програма доступна для організацій з усіх регіонів України. Подати заявку з описом ідеї та планів  щодо краудфандингової кампанії можна до 15 жовтня 2019 року.

 

Чільне фото – зустріч регіональних партнерів під час Docudays UA-2019, Микити Юрєнєв.

Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки