Актуальні можливості осені
Осіння добірка пропонує нові гранти, навчання ефективним комунікаціям, спеціалізовані програми для психологів/-инь, шкільних учителів/-ьок та громадського сектору південних регіонів. 
28 жовтня 2019

Тренінг для психологів/-инь з питань СОГІ.

З 12 по 14 листопада 2019 року Запорізький обласний благодійний фонд «Гендер Зед» організовує навчальну програму з питань СОГІ (сексуальна орієнтація та гендерна ідентичність), що розрахована на практичних спеціалістів/-ок  з усіх регіонів України. Під час тренінгу буде можливість розібратися в основній інформації щодо ЛГБТІК, сексуальної орієнтації та ґендерної ідентичності, науковому піхдоді до питань, і дізнатися яка лексика є коректною. Учасники/-ці програми отримають навички консультування ЛГБТ під керівництвом досвідчених психотерапевтів/ток. Дедлайн до 31 жовтня включно. Участь безкоштовна, витрати на дорогу та проживання відшкодовуються організатор(к)ами. Контакти для додаткових питань: телефон +38 050 011 84 30 або електронна пошта [email protected]. Анкета, яку необхідно заповнити для участі: за посиланням.

 

Вебінар фейсбук як інструмент ефективної комунікації для громадського сектору

21 листопада о 16.00 не пропустіть можливість долучитися до безкоштовного вебінару, реєтрація ось тут. Під час заходу буде можливість дізнатися як визначити цільову аудиторію у Facebook та сконструювати персону, до якої звертатися, поставити комунікаційні цілі. А також як написати хороший пост і які додатки можуть у цьому допомогти. Спікерка – Катерина Полякова, координаторка проектів Ресурсного центру ГУРТ.

 

Зимовий інститут шкільної інклюзивної освіти
26-27 листопада та 3-4 грудня 2019 року шкільних учителів/-ьок (виключно викладачі середніх загальноосвітніх шкіл) запрошують до Києва на тренінги «Інклюзивна реформа шкільної освіти в Україні: впровадження найкращих світових практик». Витрати на проїзд, проживання та харчування компенсуються учасникам/-цям тренінгів. Подія організовується за підтримки відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Для участі заповніть анкету.

Грант на підтримку діяльності благодійних фондів та громадських організацій

Для того, щоб взяти участь у конкурсі, необхідно: подати заявку, розмістити на сайті БФ чи ГО новину про те, що організація бере участь у проекті “Дельта Милосердя” з активним посиланням на сторінку грантодавця з умовами конкурсу. А також підготувати благодійний проект, у межах бюджету гранта. Мета проєкту – підтримати діяльність благодійних фондів та громадських об`єднань; привернути увагу інших представників малого і середнього бізнесу до благодійних організацій як інструментів професійної благодійності; Заявки приймаються до 17 лістопада 2019 року включно. Оголошення переможців/-ниць конкурсу – 3 грудня 2019 року. Більше деталей, форма та контакти тут.

 

Набір до Школи демократичного розвитку

Дл участі в навчальній програмі ком’юніті меппінгу запрошуються села, селища та міста до 15000 населення Херсонської, Миколаївської, Одеської областей. Учасники/-ці працюватимуть над картуванням територій, аналізуватимуть дані з використанням сучасних цифрових технологій та створять інвестиційні пакети громад, а також візьмуть участь у конкурсі мікро-грантів. Навчальна програма дозволить комплексно підійти до виявлення та аналізу існуючих проблем у громаді, а також плануванні залучення ресурсів для розвитку територій. Необхідна інформація та анкета для участі тут. Дедлайн подання заявок – 6 листопада.


Чільне фото – Нікіта Юрєнєв, «One to One Meetings» на Docudays UA-2019.

 

 



Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки