Актуальні можливості літа
Літня добірка можливостей для громадських організацій. Вивчайте деталі та обирайте те, що підходить саме вам: онлайн-навчання з організаційних навичок, розбудова толерантності та посилення жіночого голосу, співпраця зі школами, а також міжнародний нетворкінг. Перший дедлайн уже за тиждень.
22 червня 2020

Проєкт «Внутрішньо переміщені особи та приймаючі громади: розбудова толерантності через діалог» чекає заявки від жіночих громадських організацій  з шести областей України – Одеської, Полтавської, Дніпропетровської, Київської, Запорізької та Харківської. Програма реалізується Українським Жіночим Фондом (УЖФ) за підтримки Фонду Чарльза Стюарта Мотта та має на меті сприяння інтеграції внутрішньо переміщених осіб в громадах, мобілізацію їхньої активності, а також посилення впливу на прийняття рішень на місцевому рівні. З аплікантів/-ок буде обрано 4 регіональні партнери, які мають бажання опанувати методологію мобілізації громад задля розширення можливостей та зможуть забезпечити участь жінок і жіночих організацій зі своєї області в ініціативах проєкту. Більше інформації про можливість можна знайти тут. Дедлайн подання заявок – 30 червня.

 

Організації, охочі вийти на новий рівень управління проєктами, запрошуються до онлайн-школи. Програма розрахована на НГО, що зареєстровані та діють на території Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької та Луганської областей. Навчання дозволить напрацювати стратегію розвитку, документи для управління проєктами, комунікаційну стратегію, план управління фінансами та фандрайзингу тощо. Школа проєктного менеджменту складатиметься з семи модулів, розпочнеться вже 1 липня та триватиме до 15 грудня 2020 року. Навчальна програма має на меті підвищення організаційної спроможності неурядових громадських організацій, сприяння сталості їх діяльності, підвищенню фінансової стабільності та налагодженню комунікації задля розвитку громад. Подавайте заявку на участь за цим посиланням до 1 липня.   

 

До 15 липня триває прийом заявок на участь у конкурсі в рамках програми «Заснування соціальних шкільних підприємств у сільській місцевості та малих містах України для заохочення молоді до соціального підприємництва в Iвано-Франківській, Житомирській та Донецькій областях». Проєкт розраховано на громадські організації у партнерстві з державними закладами шкільної освіти з малих міст (чисельністю населення до 30 тис. осіб) та сільської місцевості. Мета програми – навчити школярів/-ок застосувати теоретичні знання на практиці, розвити підприємливість та соціальні і громадянські компетентності згідно НУШ, а також надати можливість більш виважено підійти до кар’єрних рішень. Знайти розгорнуту інформацію про програму можна тут. Дедлайн для аплікації –15 липня, шаблон та рекомендації доступний за лінком.

 

Інтенсивний онлайн-нетворкінг Civil Match шукає агентів/-ок змін для обміну ідеями, розвитку нових проєктів та міжнародних партнерств у громадському секторі. Програма допоможе налагодити зв`язки та побудувати сталу міжнародну співпрацю, обмінятися історіями успішного впливу, синхронізувати цінності, створити спільні проєкти. Найбільш вдала колаборація отримає грошову винагороду та посилить свої шанси на подальше фінансування. Організатор(к)и очікують учасників та учасниць з громадських організацій, що працюють над розвитком демократичних цінностей та мають фокус на освіті, молоді, культурі та медіа. Програма доступна для десяти країн: Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Молдови, Німеччини, Польщі, Росії, України та Франції. Нетворкінг триватиме з 24 по 26 липня. Зареєструватися та подати заявку можна до 22 липня на сайті проєкту. Зверніть увагу – на дисциплінованих "ранніх пташок" чекає кілька приємних сюрпризів. Більше інформації про Civil Match шукайте тут.

 

Чільне фото – Володимир Шуваєв; події «Check In & Short Docs Case Studies», «Forming the Story» на фестивалі документального кіно Docudays UA 2019.
Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки