Актуальні можливості липня
Свіжа добірка для тих, хто прагне розвитку. Цього разу широкий спектр: навчання для велоактивістів в гірському містечку Карпат, академічний ступінь в управлінні неприбутковими організаціями, тренінги для громадського сектору, а також грантова можливість для культурних ініціатив.
7 липня 2019

Якщо ви агент(ка) змін і просуваєте велосипедний транспорт у своєму місті, подавайте заявку на дводенний BikeCamp у Карпатах, у мальовничій Ворохті. Протягом 17-18 серпня  U-Cycle, Асоціація велосипедистів Києва, пропонує інтенсивне і легке навчання в форматі табору, із обміном досвідом і спілкуванням біля живої ватри. Bike Camp є частиною проекту Cycling for city changes. Дедлайн – 18 липня. За посиланням – анкета для участі 


Магістерська програма УКУ (Український Католицькй Університет) для громадських активістів, керівників/-ниць неприбуткових організацій і соціальних ініціатив, які прагнуть поглибити свої знання. Прийом документів триває до 23 липня. До 20 липня необхідно заповнити аплікаційну форму та надіслати мотиваційне відео на тему «Як я будую громадянське суспільство». Більше інформації –  тут.

 

Черговий конкурс ідей для партнерства у краудфандинговій ініціативі «Культура. Спільнота» від Міжнародний фонд «Відродження». Програма допомагає реалізувати важливі культурні проекти, яким вдалося залучити кошти спільнот завдяки краудфандингу. Підтримка відбувається на умовах дофінансування проекту. Перевага надається ініціативам, які допомагають знайти порозуміння у суспільстві, а також залучають людей з різних середовищ і регіонів. За лінком –  усі необхідні деталі. 


Навчальний тренінг «Публічні дебати для лідерів громад» навчить публічно відстоювати свою думку та аргументувати позицію. Узяти участь запрошують учасників та учасниць Дніпропетровської, Запорізької, Одеської, Полтавської, Київської, Тернопільської, Чернігівської, Черкаської, а також території Луганської та Донецької областей, які підконтрольні уряду України. Навчання відбудеться 26-27 липня 2019 року у м. Дніпро. Заявку чекають до 18 липня.

 

Долучайтеся до вебінару, для того, щоб навчитися як громадським організаціям ефективно комунікувати з аудиторією за допомогою email-розсилок. Спікерка - Марина Рижко — керівниця Школи email-маркетингу UniSender, яка навчила власників бізнесу будувати необхідну комунікацію з клієнтами. Ось тут можна знайти  посилання на реєстрацію та план лекції. Не пропустіть, 18 липня о 19:00.



Чільне фото — Володимир Шуваєв, подія «Meet Professionals» на фестивалі документального кіно Docudays UA 2019.
Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки