Актуальні можливості

Новий тиждень – нові можливості.  Пропонуємо нашу традиційну добірку програм для розвитку, взаємодії та навчання в громадському секторі.

19 листопада 2018

Тренінг «Розробка, реалізація та оцінка проектів, спрямованих на розвиток та залучення громади»

 

Громадська організація МАRТ запрошує взяти участь у тренінгу «Розробка, реалізація та оцінка проектів, спрямованих на розвиток та залучення громади», який відбуватиметься 26-28 листопада 2018 р. на базі Освітнього Дому прав людини у Чернігові. Під час навчання учасниці та учасники зможуть розробити міні-проекти для вирішення конкретних проблем у розвитку громади. Уся необхідна інформація та заявка – тут. Дедлайн 20 листопада.

 

Партнерство міських і сільських територій

 

Візьміть участь у розбудові партнерства міських і сільських територій. Для міських, сільських голів, депутатів місцевих рад, активістів та небайдужих до розвитку своїх міст та сіл! Навчатимуть змінюватись швидко, ставати конкурентоспроможними, шукати нові підходи та інструменти ефективного місцевого розвитку. Мотиваційного листа можна надіслати до 23 листопада на пошту: [email protected] Більше деталей – за лінком.

 

Національна мережа ОГС України

 

До 30 листопада можна подати заявку на участь у форумі дій із формування Національної мережі ОГС України, який пройде 20-22 грудня 2018. У рамках події лідерів/лідерок українських організацій громадянського суспільства запрошують до розробки план дій зі створення мережі на 2019 рік у інтерактивному форматі.

Анкета –  за посиланням.

 

Дослідження потреб НУО та публічних бібліотек

 

Ресурсний центр ГУРТ запрошує долучитися до дослідження потреб українських неурядових організацій (НУО) та публічних бібліотек в інформаційно-комунікаційних технологіях (ІКТ). Учасни(ці)ки опитування зможуть взяти участь у розіграші 10 зовнішніх акумуляторів (power bank). Для цього необхідно до 30 листопада 2018 року заповнити онлайн-анкету тут. 

 

«Зміцнення демократичного врядування» 

 

Проект «Зміцнення демократичного врядування» (ІІ) для ОТГ Запорізької області. Громадам пропонують допомогу у створенні дієвих осередків громадської активності, фінансуванні й реалізації місцевих ініціатив, налагодженні ефективних партнерств. Співпраця триватиме упродовж жовтня 2019 року. Анкета для участі за посиланням.

 

Чільне фото з тренінгу-семінару для модераторок і модераторів кіноклубів Docudays UA. Фотографка – Наталка Дяченко.

Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки