Початок нового кіносезону

П`ятий сезон кінопоказів – відкрито. Усі фільми та сценарії додані на сайт і чекають своїх глядачів і глядачок, їхніх інсайтів і вражень.

19 лютого 2019

Відтепер офіційно: вся добірка стрічок, а також сценарії до них доступні для модераторів і модераторок, тож ми оголошуємо новий уже п`ятий сезон роботи кіноклубів відкритим. Щиро сподіваємося, що потужна мова документального кіно подарує цінні моменти інсайтів і знання глибинного впливу та структурних змін. Ділимося деякими змінами у підході до роботи та повним списком фільмів із лінками на деталізований опис.

 

Цьогоріч сценарії «Зеленої колекції» було розподілено на два види: призначені для ув`язнених і написані, для співробітників пенітенціарних закладів. У розділі «Методичні матеріали» перший вид позначається як ДПтСУ, другий – ДПтСУ, персонал. Також файли сценаріїв мають відповідні позначки. Сценарії «Жовтої колекції», для DOCU/клубів при школах, вищих навчальних закладах, бібліотеках, а також громадських організаціях лишаються з відповідною назвою фільму, втім файл також містить підказку. 

 

Додатковим орієнтиром стануть фільтри за аудиторією, які допоможуть зрозуміти, чи підходить цей сценарій або фільм для вашого кіноклубу. 

 

Уся нова колекція вже доступна для показів на сайті у розділі «Фільми».

Тож повний список такий: 

 

Кіноклуб Docudays UA (DOCU/КЛУБ) – проект, націлений на розвиток критичного мислення. Створюється для проведення регулярних некомерційних показів документальних фільмів про права людини з освітньою метою та правопросвітницькою метою. Сьогодні мережа складається із 204 кіноклубів Docudays UA та охоплює всі обласні центри країни, а також маленькі містечка та села.  Кожного року під час фестивалю проводиться навчальна конференція для модераторів і модераторок DOCU/КЛУБів.

 

Чільне фото – показ в кіноклубі Docudays UA при  ГО «Молодіжна організація «СТАН» у рамках Мандрівного Docudays UA-2018

 

Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки