Онлайн-перегляд фільму «Венери»

Запитаємо про жіночу сексуальність у соціологині, психологині та літературознавця після показу фільму «Венери». Чекаємо вас 11 березня в Онлайн-кіноклубі Docudays UA о 19.00, для участі необхідна попередня реєстрація.

 


7 березня 2021

 

«Венери» — це чесна документальна стрічка з відвертими та щирими історіями, які дають можливість переосмислення мови жіночої сексуальності.

 

Під час дискусії після фільму Єлизавета Сокуренко, модераторка кіноклубу від Мережі DOCU/CLUB  обговорить із спікер(-к)ами такі теми, як подвійні стандарти та вимоги суспільства до вираження жіночої сексуальності, так званий «чоловічий погляд» на неї, а також необхідність сексуальної просвіти та вільної розмови про секс.

 

Запрошені спікер(-к)и:

  • Олена Стрельник, докторка соціологічних наук, дослідниця, публіцистка у виданнях «Ґендер в деталях» та «Повага. Кампанія проти сексизму в українських ЗМІ та політиці».
  • Остап Сливинський, поет, перекладач та літературознавець.
  • Оксана Єфремова, сексологиня, психотерапевтка, яка працює в методі когнітивно-поведінкової терапії, співавторка Solomia Today.

Подія відбудеться в рамках HeForShe Arts Week 2021, який проводиться організацією UNWomenUkraine вчетверте. Рух HeForShe, започаткований ООН Жінки – це глобальний рух солідарності на підтримку ґендерної рівності, в якому чоловіки та хлопчики стають головними агентами змін.

 

Проєкт «Мережа DOCU/CLUB — за реформи!» фінансується Європейським Союзом та Національним фондом на підтримку демократії.

Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки