Оголошуємо конкурс на найактивніший кіноклуб

Департамент з розвитку Mережі кіноклубів медіапросвіти з прав людини Docudays UA оголошує Конкурс на найактивніший DOCU/КЛУБ-2020. Вивчайте умови, регламент, інформацію про винагороди та беріть участь.

6 липня 2020

 

Експертна комісія обере трійку переможців у  2-х категоріях:

 

Перша категорія - DOCU/КЛУБи при:

школах, коледжах, ліцеях, таборах, вищих навчальних закладах, громадських організаціях, благодійних фондах та організаціях , хабах, бібліотеках, музеях та центрах з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

 

Друга категорія - DOCU/КЛУБи при:

навчальних закладах Державної кримінально-виконавчої служби, Державній установі «Центр пробації», установах виконання покарань Державної кримінально-виконавчої служби України.

 

Мета Конкурсу: підвищити рівень активності керівників, модераторів та членів кіноклубів медіапросвіти з прав людини Docudays UA шляхом створення в Мережі атмосфери змагальності та заохочення кращих кіноклубів.


Учасники Конкурсу: постійно діючі кіноклуби медіапросвіти з прав людини Docudays UA.

 

Умови Конкурсу: для участі в  конкурсі представник/-ця DOCU/КЛУБ у заповнює гугл-анкету за посиланням до 31 липня 2020 року включно.


Конкурс триватиме з 1 серпня та до 31 грудня  2020 року включно.

 

 Конкурсна комісія визначить переможців за такими критеріями:

  • Кількість показів.
  • Своєчасне звітування після події.
  • Залучення експертів.
  • Впровадження новітніх методик під час заходів (використання методичних матеріалів, виконання вправ, запропонованих у сценаріях, використання презентації та слайдів).

Конкурсна комісія:

  • Алла Тютюнник, керівниця проєкту.
  • Тетяна Кулик, координаторка мереж Docudays UA.
  • Олена Шульга, координаторка Мережі постійно діючих кіноклубів медіапросвіти з прав людини Docudays UA у закладах освіти та в бібліотеках.
  • Інна Кондратьєва, асистентка координаторки проєкту.

Термін оголошення переможців і переможниць:

Упродовж січня Конкурсна комісія визначить переможців у кожній категорії.

 

Нагородження переможців/-ниць:

Урочисте нагородження відбудеться у березні на Міжнародному фестивалі документального кіно про права людини Docudays UA під час щорічної конференції кіноклубів.


Найактивніші кіноклуби отримають сертифікати переможців та необхідну техніку для демонстрації фільмів у сумі, еквівалентній 255 євро, кожному кіноклубу. Модератори найактивніших кіноклубів отримають можливість поділитися досвідом та творчими практиками з учасниками конференції.

Історії та досягнення кіноклубів-переможців будуть представлені на сайті Мережі кіноклубів Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA, у всеукраїнських ЗМІ та в соціальних мережах.

 


Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки