Конкурс "Кіноклуб Docudays UA у дитячому таборі"

Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA оголошує конкурс серед дитячих таборів на участь у створенні кіноклубів медіапросвіти з прав людини Docudays UA.

4 травня 2016

Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA оголошує конкурс серед дитячих таборів на участь у створенні кіноклубів медіапросвіти з прав людини Docudays UA.


Для участі в конкурсі заявники мають заповнити та надіслати ЗАЯВКУ (НАТИСНІТЬ, щоб СКАЧАТИ ЗАЯВКУ) на електронну адресу [email protected]. Тему листа написати наступним чином: НАЗВА ТАБОРУ_МІСТО.

Впродовж 3-х днів учасник конкурсу отримає повідомлення про те, що ЗАЯВКА зареєстрована й прийнята до розгляду. 


Заявки приймаються до 17 травня 2016 року (включно). 


Двадцять переможців конкурсу пройдуть навчальний 6-денний тренінг-семінар з прав людини та медіапросвіти 26-31 травня у Києві. 

 
Головна мета проекту: підвищити рівень правосвідомості та поінформованості громадян України в галузі прав людини шляхом надання медіаінструментів та методології для створення постійно діючих кіноклубів медіапросвіти з прав людини Docudays UA. Формат кіноклубу передбачає перегляд та обговорення фільмів, які піднімають тему прав людини та соціально значущі проблеми сучасного суспільства. 

Задля цієї мети команда фестивалю створила колекції кращих документальних фільмів з Фільмотеки Docudays UA. Фільми (перекладені й озвучені українською мовою), сценарії їх обговорення, сценарії інтерактивних заходів до кожного відібраного фільму, рекомендації експертів, як створити кіноклуб, реєстр відомих правозахисників, яких можна запрошувати на обговорення фільмів зібрані в методичний посібник «Документальні фільми про права людини як інструмент медіапросвіти», який разом з фільмами надається керівникам та модераторам кіноклубів Docudays UA. 

 

Детальніше про проект:

http://docuclub.docudays.org.ua/

https://www.facebook.com/online.mediacenter.docudays

З питаннями звертайтеся:

за телефоном +380931683862,

або електронною адресою [email protected];

контактна особа – Тетяна Мала, pr-менеджерка Docudays UA

 

Photo by Сергій Хандусенко

Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки