DOCU/CLUB ВІД "ПРОСТОРУ ІДЕЙ" У КРЕМЕНЧУЦІ!

Керівники шкільких кіноклубів, а також кіноклубів при євроклубах та громадських організаціях України навчалися проводити інтерактивні кіноперегляди фільмів Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA під час триденного семінару, що відбувся в Освітньому домі прав людини в Чернігові 21-23 серпня.

11 червня 2015

Вже 4 роки поспіль Кременчук в листопаді долучається до Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. Кременчуцький глядач потроху звикає до фестивалю та якісного європейського документального кіно. А тепер у «Просторі Ідей» КІПЦ Європейський клуб відкриває постійнодіючий кіноклуб Docudays UA!


Що таке кіноклуб Docudays UA? Навіщо він Кременчуку? Де, як часто й для кого відбуватимуться покази документальних фільмів з попередніх програм фестивалю Docudays UA? Про все це, а також про мережу кіноклубів та можливості співпраці (для навчальних закладів) поговоримо на відкритті кіноклубу 12 червня о 12:00 в «Просторі Ідей» (вул. Чапаєва, 36б, вхід з двору).


Відкривати кіноклуб плануємо стрічкою «Коли-небудь ми станемо щасливими» польського режисера Павла Височанські. Сорокахвилинна історія польського підлітка, який пробує знімати документальне кіно, буде зрозуміла й дітям, і дорослим, і не залишить байдужим нікого. А також дасть підґрунтя для розмови про щастя та філософію прав людини. 


Тож якщо у вас обідня перерва саме в цей час, то хапайте свій ланч-бокс й гайда на кіно! До нас можна зі своїми бутербродами та борщами! Якщо навіть не маєте борщу, то ми всіх без розбору пригощаємо печивом, натуральними чаями та запашною кавою! Вартість – щира посмішка та гарний настрій ;)


Джерело: http://www.prostir.org.ua/

Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки