Актуальні можливості

Час для формування робочих планів на решту літа та початок осені. Чергова добірка можливостей для фінансування проектів і розвитку громадського сектора.

10 серпня 2018

Літня Школа Програми «Дій Локально» у Варшаві


Запрошують українські неурядові організації (НУО) для навчання, яке пройде у Варшаві з 17 по 21 вересня 2018 року. Знання про інструментарій у сфері місцевого фандрейзингу та застосування їх у місцевих громадах. Дедлайн – 13 серпня. Детальні вимоги до аплікантів і анкета – тут.

 

Тренінги для 12-ти ОТГ (об’єднаних територіальних громад) у рамках проекту «Академія регіонального розвитку. Стратегія-2027»

 

Для участі в серії семінарів і тренінгів планують відібрати 12 громад. Навчання спрямоване на розробку стратегій розвитку, пошуку фінансування та партнерів для проектів. Перевага надається громадам із Волинської, Житомирської, Тернопільської, Хмельницької та Рівненської областей, для заявок з інших областей – індивідуальний підхід. Податися на програму можна до 15 серпня. Ось тут – умови участі.

 

Проекти в партнерстві з ООН Жінки в Україні

 

До другої половини серпня очікуються заявки на співпрацю за такими напрямками: просування порядку денного «Жінки, мир, безпека». Деталі та дедлайн – за посиланням. Розвиток безпеки громад та запобігання ґендерно зумовленому насильству в громадському просторі на сході України. Більше інформації – на сторінці напрямку. 

Проведення засадничого дослідження щодо суспільного сприйняття та ставлення до ґендерно зумовленого насильства над жінками на сході України. Подати заявку можна до 20 серпня. 

 

Конкурс «Громадська синергія: посилення участі громадськості в євроінтеграційних реформах»

 

Мета проекту – ефективне виконання Угоди про асоціацію Україна-ЄС, досягнення цілей Східного партнерства та, відповідно, здійснення реформ із залученням громадського сектору. Мінімальний розмір гранту – 100 000 грн. Максимальний розмір гранту – 800 000 грн. Аплікації очікують до 5 вересня. Уже 6 жовтня будуть оголошені результати.

 

Конкурс «Безпечна громада – спільний інтерес, спільна відповідальність»

 

Програма має на меті підтримати формування сталих зв’язків у територіальних громадах, що сприятимуть встановленню правопорядку, попередженню злочинності та, загалом, розвитку безпечного середовища. Максимальний розмір гранту – 700 000 грн. Дедлайн – 15 вересня.

 

Другий конкурс проектів у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014–2020

 

Проект має два пріоритетні напрямки: розвиток місцевої культури та історії, а також збереження природної спадщини. Передбачається фінансування проектів з малими бюджетами, спрямованими на зміцнення культурних зв'язків і організацію різноманітних заходів, що сприяють підтримці національних меншин та розвитку локальних громад, а також транскордонній співпраці у сфері культури, історії та охорони природи. Кінцевий термін подачі заявок – 31 жовтня.

 

 

 

Чільне фото – Тренінґ від Doc Lounge для регіональних партнерів Docudays UA про вплив і розвиток аудиторії на фестивалі документального кіно Docudays UA 2018.

Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки