Актуальні можливості січня

Розпочинаємо новий рік з добірки перспектив для громадського сектору. Вивчайте умови та обирайте програми, які підходять саме вам.

8 січня 2019

Січень дарує унікальні пропозиції, серед яких: еко-лабораторії, спрямовані на поєдання науки, активізму та мистецтва, навчання кібергігієні, кошти на некомерційні проекти з розвитку Івано-Франківська, програма розвитку автономії шкіл, і багато іншого, корисного та цікавого.

 

Тренінг «Вступ до кібергігієни» для представників громадських організацій та ЗМІ, який відбудеться 15, 16, 17 січня у Києві. Курс розрахований на тих, хто працює у сфері виборів і розроблено  на основі методології навчання дорослих BRIDGE. Тренінг триватиме чотири години і буде проходити в інтерактивній формі. Організатори: Міжнародна фундація виборчих систем (IFES) в Україні за фінансової підтримки USAID Ukraine - USAID Україна та British Embassy Kyiv. Реєструйтеся за цим лінком до 10 січня включно.

 

Ґрантова програма від Urban Space 100 має на меті підтримку некомерційних проектів з розвитку Івано-Франківська. Кожен квартал, протягом року на загальних зборах засновники та засновниці Urban Space 100 приймають рішення, які проекти отримають фінансування.Тематика може бути різною, проте всі проекти повинні бути спрямовані на розвиток міського середовища та реалізовані в місті Івано-Франківськ.  Перший дедлайн – 15 січня. Вивчайте умови участі та подавайтеся онлайн

 

Лабораторії для митців і мисткинь, дизайнер(ок)ів, кінематографіст(ок)ів, наукових дослідниць і дослідників, а також, тих, хто займається активізмом  у профільних екологічних, кліматичних, природничих чи урбаністичних громадських організаціях. Проект має на меті привернення уваги суспільства до зміни клімату та передбачає тематичну мистецько-активістську та мистецько-наукову співпрацю та експерименти. Дедлайн – 20 січня. Більше інформації та аплікаційна анкета за посиланням. 

 

До 15 січня можна подати заявку на участь у Спеціальній програмі  «Школа 3.0. Об’єднані громади», що орієнтована на розвиток автономії шкіл та їх організаційної культури. Програма впроваджується за підтримки Інституту Лідерства та Управління Українського Католицького Університету та Фундації Чарльза Стюарта Мотта. Для участі подається спільна заявка від двох шкіл та органу управління освіти, які знаходяться в одній об’єднаній територіальній громаді, ось тут.

 

«Дивовижні» вирушать країною та поділяться досвідом за допомогою Навчального модулю «Соціальний колайдер». У планах – п`ять лекцій у п`яти містах у партнерстві з регіональними організаціями, під час яких буде можливість дізнатися таємниці ефективної та системної роботи у громадському секторі. А також: як не вигорати активіст(к)ам, як налагодити працю, як взаємодіяти з цільовою аудиторією?  Де саме відбудеться програма, вирішить конкурс. Усі охочі можуть заповнити анкету до 20 січня за лінком.

 

Департамент суспільних комунікацій розпочинає прийом проектів для участі у конкурсі «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада». Головна мета ініціативи – підтримка діяльності ГО, спрямованої на створення сприятливих умов для розвитку Києва. Зверніть увагу, пропозиція подається як у друкованому, так і в електронному вигляді. Детальна інформація про вимоги, зразки документів, терміни проведення та інші актуальні деталі – за посиланням. Час є до 8 лютого.

 

Чільне фото –  Роман Шаламов. Тренінг від Doc Lounge для регіональних партнерів Docudays UA про вплив і розвиток аудиторії на фестивалі документального кіно Docudays UA 2018

 

 

 


Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки